Forum Harrogath OTS
Wrzucam SS wykonany nie przeze mnie tylko Mighty Forest, na jego życzenie z racji że ma problemy z kompem tak samo jak i GM.
oceńcie to kurwa sami bo mi brakuje słów. (Screen wyjątkowo przyciełem żeby było kurwa jasno i wyraźnie widać czarne na białym o co chodzi!)
Uploaded with ImageShack.us
DO wszystkich nowych! Zanim zaczniecie grac, pamietajcie ze walczycie z wiatrakami, bo z tego co mi powiedzieli pan ninjas już wybocil 132 level na hydrach i śmiało expi dalej żeby zrobic POI
stfu. poprawka miało być dalej "BOCI" a nie "EXPI"
pozdro
Ostatnio edytowany przez Knopers (2011-01-05 09:47:10)
zgadzam się z tobą, boty, boty jebane boty, myślą że all mogą a tak naprawdę to nic.
GM chuja robi na tym ots zamiast banowac boty. Rozumiem gdyby grało tu 100+ osób to ciężko upilnowac wszystkich. Lecz szanowny gm z 10? osobami które są online na ots ((NIC)) nie robi. przykro to stwierdzic ale,
jeżeli będzie tak dalej to ten ots długo nie postoi, tak jak inne ots'y.
Ja tam przestałem grac i mam spokój bo to jest lekka przesada, aby na 10 osób online bociło 6
Tak samo jest z questami na tym ots, włazisz do tp a tam boss na tombach, ok all zabijam i jest git a potem co się okazuje? NIE MA WYJŚCIA! -.- i co musisz zrobic? zamiast expic i wbijac kolejne lvle to tracisz ...
gm powiedział mi że usunął już to, po 1 dniu wszedłem i znowu to samo. szkoda słów... narka =/
Ah i jeszcze jedno, gm albo zajmij się ots'em jeżeli to jest twoja pasja, albo usuń go, lub zrób tylko dla przyjaciół(botów).
Nowy użytkownik
screeny screeny screeny udowodnijcie ze boce w inny sposob... a pozatym skoro nie gracie to sie nie wypowiadajcie,
nie bociłem ani minuty zjebie, i dobrze o tym wiesz, a jak bociłem to daj chociaż ćwierć dowodu pierdolcu
już tu nie zaglądam elo boty
chujnie tu macie max
a dowody są jasne na screen
PIER
DOL
SIE
KO
KI
bez odbioru
yo
Użytkownik
KOki i ninjas to dwie kurwy .. 2 boty na servie a potem sapią sie do 50 lvli ... screeny swoje robią a ty koki sam sapiesz do all a potem sie dziwisz czemu nikt nie gra pozdro nara cwelu ..
Nowy użytkownik
co do ubijania 50 lvli to knopersa i twoja specjalnosc jestescie noobami i tyle nikt wam nie kaze grac