Forum Harrogath OTS
Strony: 1
Dlaczego GM ulepszył czary Dervisha.. a czemu osłabił Necro?
U Necro.. biłem z exevo death po 2,6k a na dzień dzisiejszy bije 1,6k WTF?!
exevo death dance.. biło dwa razy.. a GM zrobił że bije tylko raz.. i nie zawsze trafia ;]
Wgl. skąd szelki ma axe z Anhi? skoro anhi nie działa... a ten quest od 100lvla... to nie możliwe żeby szelki go wykonał ;]
bo byłem tam.. i solo nikt nie da rady z OTS ;P
Proszę o szczerą odpowiedź na pytania
Szelki kumple gm i dostaje co chce.
Tak samo jak konkurs był ustawiony.
A co do czarów to z adana mort vis wale- 400 a z exevo death -1k adana kosztuje 20 many a exevo 1000 -,-
Ostatnio edytowany przez Bodzio (2010-12-21 12:20:02)
Bodzio, widze ze Twoja wiedza na temat balansu jest mniejsza niz 0. Exevo Death to czar obszarowy, i to naprawde duzy. Dlatego zabiera tyle many. Adana Mort Vis to jedna kratka wiec sobie porownaj. Dervish bedzie mial naprawione ,,Songi" Aby trafiały za każdym razem. A że walicie słabiej to efekt balansu postaci, jest to serwer RPG i nie wyobrażam sobie żeby na 200 lvlu waląc 3 razy ubić demona... (myślcie troche) Każda profa została wyrównana ze sobą. Necro ma jeszcze lepsze czary i to że walicie słabo na 100 lvlu to nie koniec świata bo przecież wbijacie go dalej! Co do Szelki zrobil solo quest jako pierwszy. Tak dal rade jest to zadziwiajace ale jako iż był pierwszy ogladałem jak przechodził dalej i zapewniam was 100% że Quest bedzie lekko trudniejszy a i teraz już jest bo czary są słabsze. Konkurs nie był ustawiony, gdybym chciał mu coś dać bym mu to dał bez czajenia się a nie organizował konkurs i podawał mu odpowiedz do każdego pytania.
Po pierwsze.. zmień dervishowi żeby nie używał great mana potion.. lub zrób żeby necro miał więcej hp..
Po drugie.. Necro zepsułeś też nutki.. nie tylko dervishowi.. (napisałem to wyżej)
tak balansujesz profesje.. że w 4 nie mogliśmy ubić jednego dervisha... a on niektórych na dwa hity
Gram tu tylko dlatego.. że mają wejść summony.. i mam nadzieje że nie zrobisz tak.. że demon 6k many O.o
To narazie na tyle
Moje obliczenia a twoje głupie teorie że nie możecie zabić we 4 jednego typka to śmiech. 100 Necromancera 3 osoby biły więc nie wiem jak wogóle chcesz pokazać że necro jest lepszy. Czary Necro będą lekko wzmocnione, o tym moge was zapewnić.
Szczerze? Dervisha szlo i nadal idzie ujebac w 2-3 osoby necro tylko ze WY (pizdy z prog) nieogarniacie to co ja poradze.. kazdy was zapierdala auto heal + dash + reattack i nie umiecie sie uleczyc..
Huehue... po pierwsze.. nie wyzywaj ;] ja się nie zniżam do twojego poziomu ;d
Po drugie.. mam neta.. takiego.. że ktoś idzie do kuchni.. to mi rozłącza się net ;S
I nie sądź nas o używanie bota bo sam używasz.. i nie zaprzeczaj..
kuki : ''Elo.. dervish nie moze uzywac great mana potiona.. napraw to roni ^^''
Ronii : ''Dzięki za zgłoszenie, naprawione.''
jaja sobie robicie? O.o
to jest tak jakbym ja warriorem napisał że nie mam exura vita.. a ty na to.. no zaraz to naprawie.. dzięki za przypomnienie...
Wy naprawde sądzicie.. że nie widać jak dervish zostaje ulepszony.. tylko dlatego że szelki nim gra? O.o
Tak samo dałeś delete Pucy Kulka.. za co? za to że bił z zbugowanego czaru.. ale to tylko i wyłąćznie twój błą.. bo to ty nie dostrzegłeś tego... a nie on.. on mógł sobie myśleć że tak ma być
I nadal czekam na summony dla necro ;S
I śmieszne jest to.. że nie potrafisz zrobić dobrego OTS
Ostatnio edytowany przez Hooligans (2010-12-21 21:34:35)
@Hooligans
To ty zrob dobrego otsa...
Z GMP bylo tak.. bylo napisane ze sa dla assassina, necro i dervisha a dervish nie mogl ich uzywac wiec napisalem do roniego ze nie dzialaja...
Pucy Kulka dobrze wiedzial ze to jest bug.
I ja bota nie uzywam!
Co do summonow.. Nie spodziewaj sie demona za mniej niz 4k many ^^
@edit
Necro to jest cos jak MS na rl tibii.. czyli powinen chodzic na utamce a ze nie umiesz uzyc czaru to placz
Ostatnio edytowany przez koki (2010-12-22 06:45:06)
Huehue... ale jesteś śmieszny...
już straciliście przez to 3 graczy... Pucy Kulka, Assasin Lord oraz Deska wszyscy mieli powyżej 100+
więc pozdro ;d (więcej nie odpisuje)
Z tego co ja wiem to ma odejść jeszce 5 osób. Nicków nie musze wypisywać. Ronii albo to jakoś zbalansujesz te postacie pożądnie albo faworyzujesz dervisa(bo gra nim szelki) i szukaj nowych graczy.
dobra żegnam nie będę tu grał ;p nie ma to sensu tak czy inaczej szelki zawsze będzie miał łatwiej widać że kumpel roniego . Połowa ponad graczy odeszła zobaczymy co będzie z tego ots ja napewno na niego już nigdy nie zawitam.
Ostatnio edytowany przez Bodzio (2010-12-22 17:11:40)
Ja niewiem co tu sie dzieje MR za slabe demy za mocne Dervish na 160 ma 6k hp wtf?? przy czym ja necro na 108 mam 1,3 pieknie
.... I Ronii ja jeszcze na coś czekam
Ufocinho nie martw sie o to że dervish ma więcej HP niż ty. Ty masz mocniejsze czary, masz możliwość summonowania potworków oraz robisz manaruny. Postaci są rowne...
Strony: 1